Fysik

Fysik forsøg og disposition, hjælp

05. juni 2013 af Sofieogmathilde (Slettet)

VI er to piger som er lidt stressede... vi skal op til fysik/kemi eksamen i 9 klasse, men vi mangler forsøg til: Det periodiske system, ioner og grundstoffer. Vi har også lidt svært ved at finde ud af hvad vi skal snakke om inde under disse emner... hvis i ville hjælpe os, ville det være til rigtig stor hjælp!!!!

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2013 af Eliasz

Man kan ikke lave forsøg med i Det Periodiske System, det eneste man kan er at vise reaktionsskemaet mellem to ioner, altså ion-kombinationer. Hvis i har tid nok, er det alt efter afhængig af jer om hvilket emne i fortsætter med i kemi, og kun kemi. Ex, syrer og baser, salte eller metaller.

Brugbart svar (1)

Svar #2
05. juni 2013 af Tina12453

Min lærer sagde at man godt kan lave forsøg med metaller under det periodiske system, da der er flere metaller end ikke-metaller i det periodiske system :) Derudover er det også en god idé, at fortælle noget om oktetreglen, under det periodiske system :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2013 af Eliasz

For det skal du lave en overgang til Metaller. Oktetreglen er for resten ikke et forsøg. Man kan lave ion-kombinationer med grudstoffer, der prøver at ligne grundstoffer i hovedgruppe nr. 8...........


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2013 af Tina12453

#3 Jeg mener heller ikke at oktetreglen det er et forsøg, men at det ville være en god idé at fortælle om den, da den har en del med hovedgruppe 8 at gøre :)


Skriv et svar til: Fysik forsøg og disposition, hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.