Fysik

Lys kvantisering

06. juni 2013 af emilieaamann (Slettet)

Hej venner

Jeg ville høre om der var nogle af jer der vidste hvad der menes med "lysets kvantisering"? Nogle der kan komme med en definition af hvad kvantisering af lys er, eller evt. en forklaring, for synes det er lidt svært at få et helt præcist svar?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2013 af mathon

kvantisering af lys = lysenergien forekommer i energipakker eller energibundter
                                 af et vist kvantum.

                                                                 Efoton = h • f   =   h • c / λ   =  (1240 eV·nm) / λ

          


Skriv et svar til: Lys kvantisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.