Fysik

Fysik eksamen B-niveau

07. juni 2013 af Telefone (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle 

 

Jeg skal op i fysik, og der er i forbindelse med det opstået nogle spørgsmål i min klasse, som jeg vil høre om i derude kan besvare (evt. ud fra erfaring)

 - Er der korret at man ikke må bruge sin disposition inde ved selve eksamen? Vores lærer sade at man skulle alve en disposition men at man ikke må benytte den inde ved den mundtlige eksamen. Det synes jeg lyder meget underligt, for normalt må man jo gerne have en disposition med, men man skal naturligvis være så fri af papiret som muligt. Min lærer fik det bare til at lyde somom, at man slet ikke må bruge papiret derinde, og man skal kunne det hele udenad... Kan det virkelig passe?

 

- Ang. perspektivering så har vi fået af vide at der inde ved selve eksamen vil ligge nogle figurer, som man kan perspektiverer ud fra. Hvordan fungerer det, kigger man bare på figuren og så finder en perspektiveringsmulighed derudfra? Hvad kunne fx være en figur man kunne perspektiverer ud fra?

 

Håber i kan hjælpe, og held og lykke til de af jer, som er igang med eksamen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2013 af Sinimini (Slettet)

Hej

Jeg har været op i en mundtlig fysik årsprøve. Du må gerne lave dispositioner til alle spørgsmål. Du skal bare ikek være afhængig af dem. Vi fik at vide, at vi skulle lægge vores dispositioner og så bare snakke. Men man må selvfølgelig godt kigge ned en gang i mellem. (Det gjorde jeg i hvert fald). Når du skal ind til forberedelse får du dit spørgsmål at vide og så får du et ukendt bilag. Kan fx være en gryde med noget vand, hvis det har noget med energi at gøre. Så skal du prøve at flette bilaget ind i din mundtlige fremlæggelse. Behøver ikke at fylde det helt store. Håber mit svar hjælper - bare en lille smule ;-)


Svar #2
08. juni 2013 af Telefone (Slettet)

Dit svar hjælper helt sikkert, tak skal du have :)


Skriv et svar til: Fysik eksamen B-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.