Fysik

El

08. juni 2013 af inddd (Slettet)

Hej er der nogle der kan hjælpe mig. Ved I hvad den nedestående spændingskildes polspænding er?


Mit forsøg:

 

R=U_0/I=  95/2,5=2,8 Ω

Up = U0 – I * R0

Up = 95 – 2,5 * 2,8  = 0

Da 0 er svaret er det tydeligvis forkert

 


Svar #1
08. juni 2013 af inddd (Slettet)

Hov, der er lige en fejl. Modstanden mellem A og B er R2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2013 af mathon

 

                            Upol = Uo - Ui = Uo - Ri • I = (95 V) - (0,8 Ω) • (2,5 A) = (95 V) - (2 V) = 93 V


Skriv et svar til: El

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.