Matematik

Eksamens spørgsmål - anden ordens differentialligninger

11. juni 2013 af LouiseSmestad (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder og laver dispositioner til mine spørgsmål til matematike eksamen. 
Men sidder fast i spørgsmålet:

"Differentialligninger (anden ordens differentialligninger af typen y'' = m*y) 

 

Nogen der kan hjælpe?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at forklare nærmere, hvad du søger hjælp til her. Det er jo ikke meningen, at vi skal skrive en ny lærebog for dig.


Svar #2
11. juni 2013 af LouiseSmestad (Slettet)

Jeg ved ikke hvad jeg skal bruge for et bevis eller hvad jeg skal gennemgå¨.

Vi har nemlig ikke gennemgået det i klassen, da det kunne bruges til SRP.
Så jeg ved ikke hvad jeg skal lede efter?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man får løsninger af formen

y(t) = c·e±kt

hvor k er en løsning til ligningen k2 = m . Hvis m > 0 er løsningerne eksponentialfunktioner, mens hvis m < 0 er løsningerne trigonometriske funktioner.


Skriv et svar til: Eksamens spørgsmål - anden ordens differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.