Matematik

Udled differentialkvotienten for f(x)=1/x.

13. juni 2013 af tubbe1994 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal Udlede differentialkvotienten for f(x)=1/x. Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2013 af Jerslev (Slettet)

#0: Benyt tretrinsreglen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2013 af LubDub (Slettet)

se


Skriv et svar til: Udled differentialkvotienten for f(x)=1/x.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.