Kemi

Halveringstid

16. juni 2013 af sandrella (Slettet)

Ved 3270C er halveringstiden for reaktionen målt til 50 min.

Hvad er halveringstiden ved 3770C, når aktiveringsenergien er 125 kJ mol-1 ?

Hvordan griber jeg sådan en opgave an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2013 af mathon


                   k327 = ln(2) / (50 min) = 0,013863 min-1 = 0,00023105 s-1

                   ln(k377 / k327) = -(Ea/R) • [ T2-1 - T1-1]


Skriv et svar til: Halveringstid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.