Tysk

Dansk - tysk oversættelse

19. juni 2013 af mnkristensen (Slettet)

Hejsa!

 

Jeg er ved at skrive en brochure om attraktioner man skal se i Berlin.

En af attraktionerne er Unter den Linden :)

Jeg ville høre om der er en rar sjæl derude, der ville oversætte dette korte stykke til tysk?

Det ville jeg sætte stor pris på!

 

Mvh Maria

 

Her er stykket:

Unter den Linden
Unter den Linden er en boulevard der ligger i det østlige Berlin. Den smukke boulevard blev brugt til militærparader og triumftog både i det kejserlige Tyskland og i Hitlers tredje rige. Unter den Linden er under ombygning, men det er stadig en smuk gåtur gennem Unter den Linden under de mange lindetræer, som den er opkaldt efter.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2013 af Tyskfødt (Slettet)

Kom med dit eget bud (ikke kreeret med Google translate) så kan du forvente hjælp fra min side.


Svar #2
19. juni 2013 af mnkristensen (Slettet)

Hej igen!

Her er min oversættelse:

Unter den Linden ist ein Boulevard dass liegt in die Ost-Berlin. Der shöne Boulevard war für Militärparaden und Sieg genutzt, sowohl in der kaiserlichen Deutschland und in Hitlers drittes Reich. Unter den Linden ist im Bau, aber es ist noch ein schöner Spaziergang durch Unter den Linden zwischen den vielen Linden, wie der Boulevard ist bennant nach.

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2013 af Tyskfødt (Slettet)

Unter den Linden er en boulevard der ligger i det østlige Berlin. Den smukke boulevard blev brugt til militærparader og triumftog både i det kejserlige Tyskland og i Hitlers tredje rige. Unter den Linden er under ombygning, men det er stadig en smuk gåtur gennem Unter den Linden under de mange lindetræer, som den er opkaldt efter.

 

Unter den Linden ist ein Boulevard, der dass liegt in die Ost-Berlin liegt. Der schöne Boulevard war wurde für Militärparaden und Siegesfeiern genutzt, sowohl in der im kaiserlichen Deutschland als auch  und in Hitlers Drittem Reich. Unter den Linden ist im  (zur Zeit) im Umbau. aber es ist noch Dennoch ist es immer wieder ein schöner Spaziergang durch Unter den Linden auf diesem Boulevard zwischen den vielen Linden, wie nach denen er seinen Namen bekommen hat. der Boulevard ist bennant nach

både ..... og   = sowohl .... als auch

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2013 af Merrild10 (Slettet)

Hvordan oversætter man blev til tysk 

Hurtigt svar :D

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2013 af Tyskfødt (Slettet)

Enten med bleiben eller med werden.

 

han blev kørt til børnehaven = er wurde in den Kindergarten gefahren

han blev hos sin moder  = er blieb bei seiner Mutter


Skriv et svar til: Dansk - tysk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.