Matematik

omskrivning af basis

21. juni 2013 af s123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Jeg har 2 funktioner hvor den variable er tiden t. Funktionerne spytter polære koordinater ud. Jeg skal lave et xy plot. Hvordan får jeg omskrevet disse funktioner til at spytte kartesiske koordinater ud. Funktionerne er cos(.25*arcsin(.125*sin(20*Pi*t)/(.350))) Og sin(.25*arcsin(.125*sin(20*Pi*t)/(.350)))


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2013 af mathon

omskrivning fra polære til rektangulære koordinater

            x = r • cos(θ)
            y = r • sin(θ)

            θ = tan-1(y/x)
           


Svar #2
21. juni 2013 af s123 (Slettet)

Super godt. Tak for svar

Skriv et svar til: omskrivning af basis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.