Fysik

omregn Celsius til Kelvin

22. juni 2013 af Lipase (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

 

Skal omregne fra °C til K eller omvendt

37 °C =
-28 °C =
300 K =

 

Nogen der kan komme med eksempler på hvordan det skal gøres?

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. juni 2013 af peter lind

Celsius = (Farenheit-32)*5/9

Farenheit=Celsius*9/5+32


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. juni 2013 af Eksperimentalfysikeren

Temperaturen i K = temperaturen i ºC + 273,15

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. juni 2013 af mathon

 

                      T = ((273,15 + {t}) K               t = {t}•[t] = {t} C

                       t = ({T} - 273,15) C                T = {T}•[T] = {T} K     


Svar #4
22. juni 2013 af Lipase (Slettet)

tak for de hurtige svar !!


Skriv et svar til: omregn Celsius til Kelvin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.