Matematik

Krydsprodukt

22. juni 2013 af Lars195 (Slettet)

er krydproduktet af AXB = BXA ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. juni 2013 af Mathematica (Slettet)

Nej der gælder:
AxB=-BxA
det er antikommutativt


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. juni 2013 af Eksperimentalfysikeren

Nej.

AXB = -BXA


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. juni 2013 af 123434 (Slettet)

Er der nogen forskel på, at regne det med bogstaver, end oplyste tal? Er det samme fremgangsmåde?


Svar #4
23. juni 2013 af Lars195 (Slettet)

#3 Haha..
Jeg takker jer andre :)
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det drejer sig om krydsproduktet af to vektorer a og b :

a × b = - b × a


Skriv et svar til: Krydsprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.