Studievejledning

forståelse af kvote 2

31. juli 2013 af weshouldhelpeachotuherout (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

KIG DEN VEDHÆFTET FIL

Hej med jer! Jeg står o kigger på adgangskravene til en uddannelse som jeg inderligt håber på at komme ind næste år, men der er noget jeg ikke helt forstår. Jeg vil gerne søge ind på Kvote 2 på Copenhagen Business school og har som jeg kan se ikke karakteren til det.. desværre. Jeg kan se at der står, i stedet for et tal, står et bindestreg under "standby" ved Copenhagen business School. Hvad betyder det?

Og vigtigst af alt, er det stadig muligt for mig at søge ind på kvote 2 på denne uddannelse??

Kærligste hilsner!


Svar #1
31. juli 2013 af weshouldhelpeachotuherout (Slettet)

(Filen) .. sorry

Vedhæftet fil:kvote2.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. juli 2013 af ping317 (Slettet)

Hvad for en uddannelse er det ? (nogle få har ikke kvote 2, og nogle steder har kvote 2 ikke noget med gennemsnit at gøre :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. juli 2013 af ping317 (Slettet)

Eftersom jeg sikkert ikke ser svaret, får du her smørren:

 

Kvote 2 er nogle steder et gennemsnit af bestemte fag (aka. specifikke adgangsgivne fag, det skal her siges at du har mulighed for at tage disse fag om eller på et højere niveau, og du kan således gøre dit kvote2gennemsnit bedre.  andre steder er kvote 2 en helhedsvudering, dvs, karakteret (og niveauet i bestemt fag) samt andre kvalifikationer, bl.a. motivation(bemærk, alle kvote 2 ansøgere er motiverede), relevante ting man har lavet(hvis man fx. har været sygeplejeske i 10 år og vil være læge), men det kan også være en relevant højskole eller lign., og ophold i udlandet.

Pointen med jeg skriver dette, er ift. dit spørgsmål, at de simpelthen ikke opgør det i karaktere, men at karakterne kun indgår som en del af en helhedsvudering. Tjek evt deres hjemmeside, de har garanteret et sted hvor der står noget om kvote 2

 

Ha' en god dag <3


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. juli 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det fremgår af den tabel, du har vedlagt i #1, at ingen ansøgere blev optaget ved den betragtede uddannelse på CBS under Standby. Derfor er der ikke angivet noget mindste karaktergennemsnit ved Standby.


Skriv et svar til: forståelse af kvote 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.