Studiejob

Hvor kan man altid få job?

07. august 2013 af Amril (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Jeg er en 19-årig fyr med ingen joberfaring, som nu skal søge et job, da jeg skal spare op til at flytte hjemmefra. Mit spørgsmål lyder så: Hvor kan man ALTID få job? Det er selvfølgelig en overdrivelse, men i ved hvad jeg mener. Nu har jeg i et par uger søgt job i alt fra McD til Netto og Postbud. No luck.

 

Udover reelle bud på jobs, hvor der generelt er gode muligheder for at blive ansat, så tager jeg imod alle råd mht. jobansøgninger. Har vel nok sendt 15-20 ansøgninger uden held, er det normalt, eller unormalt? Skal jeg søge målrettet efter ledige stillinger, eller bare begynde at sende uopfordret? 

 

 

OBS: Jeg er ABSOLUT LIGEGLAD med hvilket type arbejde det er, om det så er skraldemand eller hvad ved jeg. Jeg skal bare tjene penge. Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. august 2013 af SuneChr

Prøv at læse Ansøgning # 3 i denne tråd .


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. august 2013 af Yang (Slettet)

15-20 ansøgninger er desværre "ingenting" nu om dage. Min kæreste med ekstrem meget erfaring og uddannelse havde sendt utallige ansøgninger uden at få arbejde (ej heller respons fra mange af arbejdsgiverne), og det tog lang tid. Selv folk med en uddannelse har problemer med at få job. 

Det er en ulempe, at du ikke har nogle joberfaring overhovedet, da stort set alle efterspørger noget erfaring/noget du kan tilbyde dem, om man så må sige, men det er godt, at du forsøger! Man skal jo starte et sted, og vi har alle været der. Jeg tror, det bedste er at kontakte vikarbureauer, da de altid har brug for afløsere og forsøge at give dem et hammergodt indtryk af dig selv (Når du er ude på en arbejdsplads igennem dem, repræsenterer du dem). Ellers forsøg dig som vikar på din gamle folkeskole. Har du forsøgt med dine kontakter? Venner, der for nyligt er stoppet pga. uddannelse, som måske kan anbefale dig? Evt. noget på forældrenes arbejdspladser? 

Kun fantasien sætter grænser. 

PS: Har du overvejet om, det er udformningen af dit CV og ansøgning, som måske halter?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. august 2013 af helleande (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. august 2013 af leeann1 (Slettet)

Du har størst chance ved at finde job gennem dit netværk.

Er der ingen der som kan hjælpe, så prøv at søge hos de forskellige telemarketingbureauer. Synes altid de søger og kræver vist ikke de vilde erfaringer.

Held og lykke med det :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. august 2013 af Bauz (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Hvor kan man altid få job?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.