Matematik

5. Klasse matematik

18. august 2013 af Chokokolade (Slettet)
Hej , min datter er gået i stå med denne opgave. Håber der er nogle som kan hjælpe: Hvad hedder de 4 regningsarter? Skriv et regningsstykke som giver: a) en sum. B) et produkt. C) en differens. D) kvotient.

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. august 2013 af mathon

                               art                         facit
                           addition                     sum
                          subtraktion              differens
                          multiplikation           produkt
                            division                  kvotient

.

som hun ville kunne finde ved aktiv søgning i sin matematikbog.
Det er jo meningen, at din datter skal lære betegnelserne på disse regningsarter,
hvilket vel næppe lykkes, når en velmenende moder udfører det for læringen vigtige arbejde.
Den, der laver arbejdet, løber med kvalifikationen  :-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. august 2013 af Gliates (Slettet)

 Addition (plus), Subtraktion (minus), Multiplikation (gange) og Division (delt med)

Addition 2+2 = 4 (sum)

Multiplikation 2*2 = 4 (produkt) 

Divison  8/2 = 4 (Kvotient)

Subtraktion 4 - 4 = 0 (Differens)

.. 

Hov.. Havde ikke set dit Svar  #1


Svar #3
19. august 2013 af Chokokolade (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: 5. Klasse matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.