Matematik

hjælp med integral

20. august 2013 af Thecoolstuff (Slettet)

jeg har problemer med at bestemme disse integraler, da det ikke minder om de andre jeg har haft tidligere:

∫1/x^3 dx og ∫(1-x)/x^3


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2013 af mathon

                      ∫(1/x3)dx = ∫x-3dx…

.

                       ∫(1-x)/x3dx = ∫(1/x3)dx - ∫(1/x2)dx = ∫x-3dx - ∫x-2dx…


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

1/x3 = x-3

og at

(1-x)/x3 = x-3 - x-2

og benyt så den hjælp du fik i din forrige opgavetråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1368935 .


Svar #3
20. august 2013 af Thecoolstuff (Slettet)

Mange tak skal i have :)


Skriv et svar til: hjælp med integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.