Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Generel ligevægt

22. august 2013 af FoxyP (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg har brug for hjælp til denne opgave

Betragt en bytteøkonomi med to forbrugere og to goder givet ved:
  u(x1,y1)=min{x1,y1}
  u(x2,y2)=x2y2
hvor exi = 2, ey1 = 2, ey2 = 1
a) Tegn en Edgeworthboks for denne økonomi.
b) Find sættet af Paretoefficiente allokeringer, og tegn dem i Edgeworthboksen.
c) Find ligevægtsallokeringen for denne økonomi.

nogen der kan hjælpe?


Skriv et svar til: Generel ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.