Matematik

HJÆLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22. august 2013 af Misbrown123123 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Okay, hej. Jeg går i 7 klasse. Jeg har fået en matematik lektie for til imorgen som jeg virkelig ikke kan finde ud af eller forstå. Der er nogle der har prøvet at forklare mig hvad man skal men det er lidt svært at forstå. Ville blive meget glad hvis i ville regne nogle af de regnestykker ud for mig, behøver ikke alle men bare nogle af dem. Så jeg også lige kan se.. A) 8x + 3y - 2x - 2y + 3x + 4y =      -        B)  7x + 8y + 9v + 4y + 2x =           -   C) 34 + 13x + 35 x - 2y =        -      D) 12a - 23b + 12a - 22b =     -     E) 5 . 2b - 3 . 3b + 2 . 4a - 2 . 5a =     ?????? (Det punktum jeg har lavet er gange, please hjælp mig)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at starte en ny tråd med de samme spørgsmål. Gå tilbage til den oprindelige tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1369587


Svar #2
22. august 2013 af Misbrown123123 (Slettet)

Kan du hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Gå til bage til den anden tråd, eller endnu bedre til den tråd du startede i går med de samme opgaver.


Skriv et svar til: HJÆLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.