Matematik

Hjælp mig, har brug for hjælp!!

22. august 2013 af Misbrown123123 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Okay, hej. Jeg går i 7 klasse. Jeg har fået en matematik lektie for til imorgen som jeg virkelig ikke kan finde ud af eller forstå. Der er nogle der har prøvet at forklare mig hvad man skal men det er lidt svært at forstå. Ville blive meget glad hvis i ville regne nogle af de regnestykker ud for mig, behøver ikke alle men bare nogle af dem. Så jeg også lige kan se.. A) 8x + 3y - 2x - 2y + 3x + 4y =      -        B)  7x + 8y + 9v + 4y + 2x =           -   C) 34 + 13x + 35 x - 2y =        -      D) 12a - 23b + 12a - 22b =     -     E) 5 . 2b - 3 . 3b + 2 . 4a - 2 . 5a =     ?????? (Det punktum jeg har lavet er gange, please hjælp mig)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Se denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1369132

Det ser ud til, at du selv startede den i går.

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2013 af 123434 (Slettet)

Saml x og y for sig. 8x+3y-2x-2y+3x+4y=9x+5y.


Svar #3
22. august 2013 af Misbrown123123 (Slettet)

Forstår godt at jeg skal samle dem. Men hvis jeg fx skal skrive regnestykket på lommeregner, hvad skal jeg så skrive på lommeregneren for jeg kan jo ikke skrive bogstaver..


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Der er ikke noget at bruge lommeregner til her. Det hele udføres på papiret.


Svar #5
22. august 2013 af Misbrown123123 (Slettet)

Okay. Seriøst.. Jeg skriver det første spørgersmål i mit hæfte, 8x + 3y - 2x - 2y + 3x + 4y. Hvordan skal jeg så skrive det op i mit hæfte, altså hvordan skal jeg forkorte det. Og finde det rigtige svar.. Når der er bogstaver med ved jeg ikke hvordan jeg skal finde det rigtige svar, for jeg ved ikke hvor meget bogstaverne er..


Brugbart svar (1)

Svar #6
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Se forklaringen i #2 eller alle forklaringerne i den anden tråd fra i går, hvortil der henvises i #1.


Svar #7
22. august 2013 af Misbrown123123 (Slettet)

Jeg forstår ikke hvad det er folk har skrevet i den anden tråd. Kan du ikke regne en af regnestykkerne ud, også forkorte det.. Så jeg lige kan se hvordan det er du har lavet det?


Brugbart svar (1)

Svar #8
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det er jo allerede gjort for dig i #2. Og det er udførligt forklaret i den anden tråd.

Måske du skulle bede din lærer om at forklare det mere grundigt for dig. Det er trods alt det læreren er der for.


Svar #9
22. august 2013 af Misbrown123123 (Slettet)

Tror virkelig ikke at du forstår mig. Det JEG ikke forstår er HVORDAN JEG SKAL SKRIVE REGNESTYKKET OP I MIT HÆFTE, OG HVORDAN JEG SKAL REGNE DET UD NÅR DET ER DER ER BOGSTAVER. :-)


Svar #10
22. august 2013 af Misbrown123123 (Slettet)

8y +  3y - 2x - 2y + 3x + 4y =  hvad er svaret?


Brugbart svar (1)

Svar #11
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#9

Læs specielt svarene #10 og #11 i den anden tråd fra i går. Og som sagt, det første stykke er skrevet op for dig i #2.


Brugbart svar (1)

Svar #12
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#10

Genlæs #2 og #8. Tilsyneladende læser du ikke de svar du får her.


Svar #13
22. august 2013 af Misbrown123123 (Slettet)

Jajaja forstår det ikke punktum. Spørger min lærer imorgen. Men jeg skal få lavet mine lektier, gider du ikke nok finde resultaterne til mig? :)


Brugbart svar (1)

Svar #14
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#13

Nej, du må tage dig sammen og så prøve selv. Læs de vejledninger, der er givet i de to tråde. Du lærer jo intet ved at få nogle svar serveret.


Svar #15
22. august 2013 af Misbrown123123 (Slettet)

Kooom nu, så bare KUN den første så jeg kan se hvordan du har lavet det..


Brugbart svar (0)

Svar #16
22. august 2013 af Søreb (Slettet)

Læs svarene dog. Det hjælper ikke at spørge igen og igen, når svaret allerede står der.


Svar #17
22. august 2013 af Misbrown123123 (Slettet)

HVOR står det? Der står kun 8y +  3y - 2x - 2y + 3x + 4y osv. Men ikke resultatet, hvordan finder jeg resultatet


Brugbart svar (0)

Svar #18
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#15

Du har jo allerede fået svaret i #2. Fatter du ikke, hvad vi skriver til dig?


Brugbart svar (0)

Svar #19
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#17

Så læs dog svaret i #2:

Saml x og y for sig. 8x+3y-2x-2y+3x+4y=9x+5y.


Brugbart svar (0)

Svar #20
22. august 2013 af Søreb (Slettet)

Læs #2, det er skrevet så simpelt, at det næsten er umuligt at misforstå.


Forrige 1 2 Næste

Der er 36 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.