Matematik
En funktion er givet
En funktion er givet ved f(x)=1,5x^2-4x+3
A) Bestem arealet af det område, der begænses af grafen, førsteaksen, andenaksen og linjen med ligninger x=2
(figuren er angivet på billedet)
Jeg ønsker et svar med udreginger, og forklaringer, så jeg bedre kan følge med og forstå det hele.
Svar #2
22. august 2013 af LeonhardEuler
Mener nok det er således:
Så udregner du det bare...
Omformuleret til:
Du siger bare til, hvis du ikke forstår det. :)
Svar #3
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)
#2
Du bør have en parentes omkring de tre led i integranden i det andet integral.
A = 0∫2 (1,5x2 -4x +3) dx
Svar #5
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)
#4
Bestem en stamfunktion F(x) til funktionen f(x) = 1,5x2 -4x +3 . Arealet er da
A = 0∫2 (1,5x2 -4x +3) dx = F(2) - F(0)
Svar #6
23. august 2013 af Krabasken (Slettet)
Integrer hvert led for sig efter den almindelige integrerings-opskrift:
a*∫xndx = a*(xn+1)/(n+1)
:-)
Skriv et svar til: En funktion er givet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
