Kommentarer til Studieportalen.dk

Layout i matematik forum

26. oktober 2005 af Norn (Slettet)
Hmm... Jeg tænke om man ikke kunne implicerer noget mathtype/equation editor agtigt i forummet (hvis det altså eksisterer til den slags brug)?
Det er trods alt det forummet bliver brugt mest til...
Bare en idé :)

Brugbart svar (2)

Svar #1
26. oktober 2005 af Esmil (Slettet)

Ja, noget a la wikipedias
http://en.wikipedia.org/wiki/Help:Formula

Svar #2
26. oktober 2005 af Norn (Slettet)

tja... Det er bare så meget arbejde for skønheden :)
Det ville være bedst, hvis man kunne programmere de samme funktioner der er i mathtype ind i forummet...
Jeg har ingen anelse om det kan lade sig gøre, men nøj... det ville være smart :D

Brugbart svar (2)

Svar #3
26. oktober 2005 af Esmil (Slettet)

Man kunne i det mindste start med at lave, så man har adgang til <sub>- og <sup>-tags og α-koder.

Det burde ikke være så svært.</sup></sub>

Svar #4
26. oktober 2005 af Norn (Slettet)

yeps... Jeg glæder mig til, at nogle admins kommenterer på dette

Brugbart svar (2)

Svar #5
26. oktober 2005 af Jean

Yes yes. Vi har tænkt på det, men det kræver, at vi får vores egen server til at køre et konverteringsprogam.

Hvis / når vi får det vil det højst sandsyligt blive latexkommandoer, der kan indlæses.

Brugbart svar (2)

Svar #6
26. oktober 2005 af Esmil (Slettet)

Gad vide hvor mange af de her tegn, der virker

¹²³¼½¾⅜⅝⅞ ←↓→↑ ∫ ≤ ≥ ⊂ ⊃ = ≠ ≡ ⇒ ⇔ ∞ π

Brugbart svar (2)

Svar #7
26. oktober 2005 af Esmil (Slettet)

Hehe. Ikke så mange.

Svar #8
26. oktober 2005 af Norn (Slettet)

Oki... Det lyder godt at i allerede har tænkt på det :)

Har i tænkt jer at realisere det eller?

Brugbart svar (2)

Svar #9
26. oktober 2005 af Jean

Ja, men det er ikke det projekt, som står højest på ønskelisten ;)

Vi skal igang med at lave en ny side til næste sommer, så håber vi på at kunne få det med der!

Brugbart svar (2)

Svar #10
26. oktober 2005 af appelsin (Slettet)

#9 Hvad står højest på ønskelisten?

Svar #11
26. oktober 2005 af Norn (Slettet)

Ny side? Det lyder drastisk :)

I kunne evt. lade brugerne komme til orde ved en afstemning!?

Hvor mange brugere er der egentlig oprettet her på studi.dk?

Brugbart svar (2)

Svar #12
26. oktober 2005 af JGH (Slettet)

#11
Det kan ses ude i venstre menu-bjælke under "Om siden"

Brugbart svar (2)

Svar #13
26. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)

Wow, jeg var nr. 18229, der blev oprettet...

JGH = 34281

Norn = 14539

Appelsin = 33999

Esmil = 501

Webmaster Jean = 2

;-D

Brugbart svar (2)

Svar #14
26. oktober 2005 af appelsin (Slettet)

Hvor ses det?

3*3 = 9
Tre gange.
Jeg må være den nye Jesus eller noget.


Brugbart svar (2)

Svar #15
26. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)

#14

Gå ind på en profil, i adresseboxen står der f.eks. https://www.studieportalen.dk/users/show.php?u=137008

I dette tilfælde skal du tage de 137008 og minus med 22...

137008 - 22 = 136986

Derfor er brugeren nr. 136986 der blev oprettet.

Brugbart svar (2)

Svar #16
26. oktober 2005 af Jean

#10.

En markant bedre hastighed på siden.

Brugbart svar (2)

Svar #17
30. november 2005 af Mikziel (Slettet)

Er hasigheden stadig slem? eller er der mulighed for at der bliver " implicerer noget mathtype/equation editor agtigt i forummet"?

\\\\mikziel

Brugbart svar (2)

Svar #18
30. november 2005 af Sam

Vi er i øjeblikket igang med at teste en mulighed for at taste Latex kode direkte i forummet og det ser ud til at fungerere over alt forventning. Dog bliver funktionen først implementeret i forbindelse med den næste version af Studieportalen.dk, så vi må desværre bede Jer have lidt tålmodighed med os.

Svar #19
01. december 2005 af Norn (Slettet)

Det lyder bare super :)

Så må man jo til at lære Latex... Nogen guides til det?

Brugbart svar (1)

Svar #20
01. december 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#18:
Nøøøj, det bliver bare godt! LaTeX er jo overlegent i forhold til _alle_ andre tekstbehandlingssystemer, så jeg glæder mig allerede!

#19:
En dansk LaTeX-guide kan findes på følgende hjemmeside:

http://www.imf.au.dk/system/latex/bog/

Forrige 1 2 Næste

Der er 27 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.