Studér i udlandet

1 år i udlandet

27. august 2013 af FrederikkeV (Slettet)

Er det hver, at være et år i udlandet inden gymnasiet? og hvis ja, er der så nogen der kan  anbefale eller komme med info om deres år i udlandet? (jeg overvejer selv, at tage med EF eller Explorius)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2013 af Søreb (Slettet)

Jeg har været en tur til USA, og det kan klart anbefales. Et helt år med et andet sprog og helt nye kammerater var en anderledes oplevelse, og det er virkelig en oplevelse for livet. Du kan skrive over indbakke, hvis du vil høre mere ;-)


Svar #2
27. august 2013 af FrederikkeV (Slettet)


Svar #3
27. august 2013 af FrederikkeV (Slettet)

Hvem rejste du med? og havde du nogle dårlige oplevelser med selskabet? ( og tak ;) )


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2013 af IsabellaFF

Jeg er i USA lige nu, og vil til hver en tid anbefale alle der mener at de kan klare det at gøre det. :) Jeg vil dog anbefale dig at holde dig væk fra Explorius, har hørt så meget dårligt om dem. Rejser selv med myeducation, og ellers har jeg også hørt OK om EF og YFU :)

http://frederikkeusa.blogspot.com/

Føl dig fri til at skrive en besked i indbakken hvis du har nogle spørgsmål. :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. oktober 2013 af wewin (Slettet)

Hej!

Jeg var for 3 år siden et år på high school i USA. Det var den fedeste tur og jeg tænker stadig tilbage på det engang i mellem. Skriver også lidt med min værts bror stadig. Den gang kunne man ikke bruge sit år i udlandet som erstatning for et år i gymnaiset men ved ikke om det stadig er sådan. Du skal altså kun gøre det hvis du har mod på en spændende udfordring hvor du helt sikkert vil ændre dig som person. Mine forældre sagde jeg var en helt anden da jeg kom hjem - på den gode måde (meget mere moden, udadvendt, osv). Og ja så du bliver mere eller mindre flydende til engelsk hvis du tager til et engelsk talende land. SÅ fedt når man starter i Gymnasiet :-). Jeg var selv med EF (http://www.ef-danmark.dk/top/et-aar-i-udlandet/) og har intet negativt at sige om dem men der selvfølgelig mange muligheder. Tjek evt.http://http://fivu.dk/uddannelse-og-institutioner hvor du kan læse masser om et år i udlandet. Har du spørgsmål om min tur så sig endelig til.


Skriv et svar til: 1 år i udlandet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.