Matematik

Sætning xx (differentialregning)

29. august 2013 af Emilia12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! 

Jeg står i den situation at jeg skal fremlægge sætning ''xx'' som lyder således; f(x)= 1/2 er differentiabel og differentialkvoteinten er f ' (x)= -1/ x02..

Nogen der kan hjælpe? 

På forhånd tak. 

Kh Emilia


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at skrive det korrekt op.


Svar #2
29. august 2013 af Emilia12 (Slettet)

Det ser sådan her ud


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man skal vise, at funktionen f(x) = 1/x er differentiabel i x0 ≠ 0 med differentialkvotienten f '(x0) = -1/x02 .

Her skal du benytte tretrinsreglen, som det er vist i dine egne udregninger.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

#2 se vedhæftet

edit: du har selv bevist det (jeg drejede ikke hovedet i lang nok tid :D)


Skriv et svar til: Sætning xx (differentialregning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.