Matematik

hamonisk svingningstid.sol-jord

01. september 2013 af Lincoln (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hvormeget bevæger jorden sig på i løbet af 1år, når T=365 . . .tror jeg skal bruge den lign. Det hedder f(t)=a*sin(bx+c)+k. . .det er det eneste jeg kan komme i tanke om. Håber nogen kan hjælpe.

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn omkredsen af en cirkel, hvis radius er lig med Jordens middelafstand fra Solen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2013 af SuneChr

# 0
Gør rede for, hvad du skal bruge sinusformlen til.
Der ligger vist to forskellige spørgsmål i samme oplæg.
Du burde have oprettet en ny tråd, hvis du skal beregne dagens længde.
 


Svar #4
01. september 2013 af Lincoln (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :-)

Svar #5
01. september 2013 af Lincoln (Slettet)

Jamen det er det eneste der står på mime papir. At jeg skal beregne hvor langt jorden bevæger sig på 1år. Og har kun fået oplyst at T =365 dage

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. september 2013 af mathon

                              Er det længden af jordens bane om solen, du skal beregne?


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Det var det, jeg antog som baggrund for svaret i #1.


Svar #8
02. september 2013 af Lincoln (Slettet)

Ja det er længden tror jeg da vi har meget om trigonometri og især sinus, of hvordan det fungere

Brugbart svar (0)

Svar #9
02. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#8

Længden af en cirkels omkreds kan som bekendt findes uden at involvere de trigonometriske funktioner.


Skriv et svar til: hamonisk svingningstid.sol-jord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.