Matematik

Ligninger

01. september 2013 af clarahgade (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har en del problemer med et par ligninger der skal laves.

2(-x+3)=2

4x-2(2+2x)=x-7

-2(x-3)-(2x+1)=17

Jeg er helt væk - tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Gang parenteserne ud og isoler x.


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. september 2013 af LubDub (Slettet)

benyt at - (a + b) = - a - b

        og - (a - b) = - a + b  


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.