Kemi

Aktuelle stofmængdekoncentration

03. september 2013 af fi3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

b. Der tilsættes 0,13 mol ammoniak til 1L vand – beregn den formelle koncentration af ammoniak.

 

Det er sikkert ret simpelt, men lige nu er jeg fuldstændig blank? Er der en der kan hjælpe mig? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2013 af sappr (Slettet)

Hvad betyder "Formel koncentration" er det mol/L eller g/L?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2013 af Heptan

Formel koncentration = c = mol / L

c = 0,13mol / 1L = 0,13 mol / L


Skriv et svar til: Aktuelle stofmængdekoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.