Matematik

Vis at de 5 regneregler gælder når eksponenten er hel og positiv

04. september 2013 af Hyldeblomst22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal vise at de fem regneregler længere nede gælder når eksponenten er hel og positiv.. Jeg ved bare ikke lige helt hvordan jeg skal gribe det an.. Der er tale om: a^n*a^m=a^n+m, a^n*b^n=(a*b)^n, a^n/a^m=a^n-m for a ikke lig 0, a^n/b^n=(a/b)^n for b ikke lig 0 og (a^n)^m=a^n*m.. Håber nogen kan hjælpe.. Skal jeg bare sætte fiktive tal ind eller hvordan gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Vis at de 5 regneregler gælder når eksponenten er hel og positiv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.