Matematik

trekant ligning

06. september 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

I en retvinklet trekant med arealet 9 er hypotenusen 1,5 gange så lang som den ene katete
bestem sidelængderne i trekanten

hvordan gør jeg det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2013 af mathon

 I en retvinklet trekant beregnes arealet bl.a.
        

                                                                                      T  =  (1/2) • k1 • k2
                                                                  samt her
                                                                                       c2 = k12 + k22
                                                                  og
                                                                                       c = 1,5 • k1

                                                                                

 


Skriv et svar til: trekant ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.