Matematik

Mat ligning

06. september 2013 af eppeheppe (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan forklare denne ligning, da man skal gange over kors:

har vedhæftet.

Ville være en stor hjælp, så kan jeg komme i gang med de andre opgaver :D

Vedhæftet fil: mat.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2013 af peter lind

5*x = 3(x+2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ligningen er

x/3 = (x+2)/5

Gang på hver side med de to brøkers fællesnævner, eller gang over kors

5·x = 3·(x+2)

Gang parentesen ud og reducer.


Skriv et svar til: Mat ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.