Matematik

toppunkt af sinx

08. september 2013 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

hvordan finder jeg toppunket af sin2x ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2013 af mathon

           2x = (π/2) + p•2π      p ∈ Z

           x = (π/4) + p•π      p ∈ Z


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Se skitse af sin(2x)

:-)

Vedhæftet fil:000.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2013 af mathon

#1
 

           2x = (π/2) + p•2π      p ∈ Z

           x = (π/4) + p•π      p ∈ Z

eller

           2x = (3π/2) + p•2π      p ∈ Z

           x = (3π/4) + p•π      p ∈ Z

.

når det ikke er specificeret, hvad du - #0 - mener med toppunkt.


Svar #4
08. september 2013 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

skal den ikke differetentiereds


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Jo - den metode kan man osse anvende  :-)


Svar #6
08. september 2013 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

men hvorfor


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. september 2013 af Krabasken (Slettet)

men hvorfor hvad?


Skriv et svar til: toppunkt af sinx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.