Matematik

Reducer udtrykket

11. september 2013 af Vim (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej håber i kan hjælpe. 
 

Redur udtrykket a^7*a^-2/a^4 
 

Hvordan gør man dette? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2013 af mathon

                           a7 • a-2 / a4 = a7 • a-2 • a-4


Svar #2
11. september 2013 af Vim (Slettet)

Og så er den reduceret færdig eller hvordan? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2013 af mathon

                      Nej - den er ikke reduceret færdig.

                      a7 • a-2 / a4 = a7 • a-2 • a-4  = a7+(-2)+(-4) = a1 = a


Svar #4
11. september 2013 af Vim (Slettet)

Kan du vise hvordan man gør det hele? så jeg har den og bruge som eksempel? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. september 2013 af mathon

Er efterfølgende tilføjet i #3


Skriv et svar til: Reducer udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.