Matematik

ligninger

12. september 2013 af kev22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp mig med hvad der er galt.

5-(8x-7)+18x = 31x - (90+28x) - 45

5-8x+7+18x = 31x - 90 - 28 - 45

12 + 10x = 31x - 163

10x = 31x - 175

-21x = -175

---------------------

21 ..........21

x=8,3

Hjælp hvad er gået galt, iføgle min resutat-hæfte siger den X= -21


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

5-(8x-7)+18x = 31x - (90+28x) - 45

5-8x+7+18x = 31x - 90 - 28x - 45       her smed du x væk


Svar #2
12. september 2013 af kev22 (Slettet)

Tak for hurtig svar Andersen11, gennemgår den lige igen, hehe :)


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.