Matematik

Reducér udtryk

15. september 2013 af Læsehesten96 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan reducérer jeg dette udtryk:

(x+h)- h(h+2x)

h= 2

x= 3


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2013 af kapper1764 (Slettet)

(x+h)^2 = x^2 + h^2 + 2xh
-h(h+2x) =  -h^2 - 2hx

x^2 + h^2 + 2hx - h^2 - 2hx = x^2 + h^2 - h^2 + 2hx - 2hx = x^2

x^2 = 3^2

3^2 = 9

Nu forstod jeg ikke præcist, hvad du mente med reducer udtryk; om det skulle reduceres til mindst mulig mængde tal eller bogstaver?
Men nu fik du jo også to forskellige svar :-)

Håber det hjalp :-)

Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål :-)

Mvh. Kasper :-)


Svar #2
15. september 2013 af Læsehesten96 (Slettet)

Tak for hjælpen :-)!! 


Skriv et svar til: Reducér udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.