Matematik

Første ligning

15. september 2013 af Callo17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. 

Nogle af jer kan hjælpe med at løse en ligning? 

Det lyder sådan:

(x-2)(x+2) = 0 

Jeg og min kammarat har kæmpet for at løse den, men kan ikke finde ud af hvordan. 

Mange tak for hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2013 af peter lind

Brg 0 reglen. Hvis et produkt er 0 er mindst en af faktorerne 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2013 af PeterValberg

(x - 2)(x + 2) = 0    ⇔    x - 2 = 0   ∨   x + 2 = 0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Første ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.