Matematik

Besem tredje punkt

15. september 2013 af nutnutnut (Slettet) - Niveau: A-niveau

En linje går gennem to kendte punkter, jeg har en forskrift, linjen skærer grafen i et tredje punkt som jeg skal bestemme.. nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2013 af peter lind

vis grafen er en graf or f(x) og ligningen for linjen er y=g(x) skal du løse ligningen f(x)=g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2013 af Erik Morsing (Slettet)

1) find ligningen for linien (find først hældningskoeffecienten), sæt dernæst f(t) = g(t) og du har dit punkt


Svar #3
17. september 2013 af nutnutnut (Slettet)

Så langt så godt... men nu står jeg med f(t)=g(t) som er en ligning med tre ubekendte .. hvad gøre jeg nu for at få den rigtige x-værdi?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2013 af peter lind

Det passer altså ikke helt med din beskrivelse i #0. Kan du ikke med en præcis beskrivelse af opgaven. Hvad er f(t) og g(t) ?


Svar #5
17. september 2013 af nutnutnut (Slettet)

Jeg har sagt at f(t) er ligningenslinje jeg lige har fundet, og at g(t) er den forskrift som var givet fra starten. og når jeg stille dem = er der tre x'er


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. september 2013 af peter lind

 Kan du ikke være noget mere præcis. I den første sætning er der tale om nogle variable t i den anden linje er der tale om nogle x'er. Hvad er f(t) og g(t)  (funktionsudtryk) ?


Skriv et svar til: Besem tredje punkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.