Matematik

midtnormal

16. september 2013 af bireke (Slettet)

tegn liniestykker ABog CD. tegn liniestykkernes midtnormaler 2. hvad er koordinaterne 3 til midtnormalernes skæringspunkt.. Når A= -6,1 B= -2,9 C= -8,-2 D= -2,-8?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opstil ligninger for de to midtnormaler, og find deres skæringspunkt.


Skriv et svar til: midtnormal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.