Matematik

Løs ligningen x(x-1)(x+2)=0

17. september 2013 af Hyldeblomst22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ja jeg ved ikke hvordan jeg skal gøre. Skal laves uden hjælpemidler men forsøgte mig alligevel lige med at solve den på lommeregneren men den siger "ugyldig implicit multiplikation".. Aner ikke hvad jeg skal gøre med den..


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2013 af mathon

      x • (x-1) • (x+2) = 0                    Nulreglen

      hvis mindst én af faktorerne i et produkt er lig med nul, er produktet lig med nul

eller

                    DelVar x                 (for at fjerne en tidligere gemt værdi for x)

                    solve(x*(x-1)*(x+2)=0,x)

 


Svar #2
18. september 2013 af Hyldeblomst22 (Slettet)

Jeg skal løse den via brainpower og aner ikke hvordan jeg skal gøre..


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2013 af mathon

  x • (x-1) • (x+2) = 0                    Nulreglen

      hvis mindst én af faktorerne i et produkt er lig med nul, er produktet lig med nul

hvad nu hvis
                             •  x = 0

                             •  x = 1

                             •  x = -2


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2013 af 123434 (Slettet)

3 #Hvis man skulle aflevere opgaven, skulle man så skrive noget mere udregning eller er det nok?


Skriv et svar til: Løs ligningen x(x-1)(x+2)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.