Matematik

sv.kr -> d.kr.

18. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Har jeg regnet rigtigt?

På en tur til Sverige køber Jan en jakke til 800 sv.kr.

På det tidspunkt var kursen 88,50, dvs. 100 sv.kr = 88,50 d.kr.

Hvad kostede jakken i danske kroner? = 708 d.kr.

Tre år tidligere var kursen 136! Hvad ville jakken så koste i d.kr.? = 520,50 d.kr.

"=..." -> er noget jeg har regnet.

På gensyn.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2013 af mathon


tre år tidligere
                             1 sv kr = 1,36 d.kr
                              800 sv.kr = 800•(1,36 d.kr) = 1088 d.kr


Svar #2
18. september 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Jamen, på det tidspunkt var det jo 100 sv.kr og ikke 100 d.kr?

Hvorfor så 1088?


Skriv et svar til: sv.kr -> d.kr.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.