Matematik

Hjælp

20. september 2013 af EMIL546 (Slettet)

-x+4=8 , jeg kan ikke finde svaret, for hvis jeg siger -4+4= giver resultatet så 0. Hvordan gør jeg?:)

(7-a)2 = 49+a2-14a ... Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2013 af mathon

        -x + 4 = 8

        -x = 4

        x = -4


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Din udregning af (7-a)2 er korrekt.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.