Matematik

Hjææææælp til ligninger

20. september 2013 af Danlau (Slettet)

a) 2x + 6 = 5 * (x -3)

b) x^2 + 4(x -2) = x (x + 1) + 4 

c) x^2 - 4x - 12 = 0

d) 2x^2 - 17x + 8 = 0

e) y^2 + 16 = 8y

f) x^2 + 7 + 2x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Gang ind i parenteserne og reducer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

c), d), e) og f) er 2.-gradsligninger, mens a) og b) er simple ligninger, hvor man isolerer x.


Skriv et svar til: Hjææææælp til ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.