Matematik

Differentialregning

21. september 2013 af kasperander (Slettet) - Niveau: B-niveau

en funktion f er givet ved f(x)=x^3-12x+7

Bestem f '(x) uden hjælpemidler.

f '(x)=

Håber en kan hjælpe mig....

x^3= 3x^2


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2013 af SuneChr

Du må ikke skrive = i den sidste linje,
men det er rigtigt, at  (x3)'  =  3x2
Endvidere er  (- 12x + 7)'  =  - 12


Svar #2
21. september 2013 af kasperander (Slettet)

Mange tak, SuneChr. :-)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.