Matematik

forkortelse

22. september 2013 af jax1 - Niveau: Universitet/Videregående

hvordan kan det her være rigtig nogen som kan forklare mig det ?

((1+x^2)^(-1/2)) - (x^2) * ((1+x^2)^(-3/2))   =  ((1+x^2)^(-3/2)) * (((1+x^2)^(-1/2)) - (x^2))   =  ((1+x^2)^(-3/2))

kan i forklarer hvordan man kommer fra første trin til andet og fra andet til tredje ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af LeonhardEuler

Er det sådan:


Svar #2
22. september 2013 af jax1

Ja det er det

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2013 af mathon




                       1                    x2                1 + x2 - x2            1
                  ----------  -  ------------------  =   --------------  =  ------------  = (1+x2)-3(/2)
                  √(1+x2)      (1+x2)√(1+x2)        (1+x2)3/2        (1+x2)3/2


Skriv et svar til: forkortelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.