Matematik

Reducer med parenteser: (x-4)(k-3)-k(x-3)

22. september 2013 af 12345abc (Slettet)
Hvordan er det nu man regner dem her ud :

(X-4)(k-3)-k(x-3)


eller


4-(1+x)(3+k)+k.


Mange på forhånd!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2013 af SuneChr

# 0
I det første udtryk opererer du med både stort X og lille x.
Er du sikker på, det er korrekt?
Gang hvert led i den første parentes med hvert led i den anden parentes.
Gang hvert led i den tredje parentes med (- k) .


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2013 af deemek (Slettet)

(x - 4)(k - 3) - k(x - 3) =

xk - 3x - 4k - 4*(-3) - xk +3k =

xk - 3x - 4k + 12 - xk + 3k =

12 - 3x - k


Skriv et svar til: Reducer med parenteser: (x-4)(k-3)-k(x-3)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.