Matematik

Reducer følgende udtryk

22. september 2013 af Blomst97 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan virkelig ikke få den her, til at give samme resultat. Håber på lidt hjælp, på forhånd tak! :)

 (2a - 3)(a - b) - 2a2 -3b


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af 123434 (Slettet)

(2a*a)=2a^2

-3*a=-3a

-3*-b=3b

2a*-b=-2ab

2a^2-3a+3b-2ab-2a^2-3b

-3a-2ab


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2013 af SuneChr

# 0

Til at give samme resultat som .... ?
Hvert led i første parentes ganges med hvert led i anden parentes.
Derved fås fire led, som sammen med de to sidste giver seks led, som
da reduceres til sidst.


Svar #3
22. september 2013 af Blomst97 (Slettet)

Tusind tak! Ja, hver gang jeg regnede den ud, endte jeg med forskellige resultater.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2013 af Krabasken (Slettet)

#1

= -a(2b+3)

123434 - som jeg før har skrevet -

du hjælper ikke nogen ved at lave deres lektier - men ved at fortælle dem HVAD de skal gøre

- det er da ikke så svært at forstå . . .

:-)


Skriv et svar til: Reducer følgende udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.