Matematik

Procent til kr.

24. september 2013 af NannaDanvel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvad er 20% af 800 kroner?

Jeg har brug for en metode til at regne med procent. Kan i hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2013 af peter lind

gang med procenten og divider derefter med 100. procent betyder blot antal hundrededele


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2013 af danmark100 (Slettet)

800 / 100 * 20 = 160

Tallet divideret med 100 gange med procentenheden = svaret.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2013 af 123434 (Slettet)

20%=20/100=2/10=0,2

0,2*800=160


Skriv et svar til: Procent til kr.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.