Matematik

Skjult andengradspolynomium

26. september 2013 af Jauz (Slettet) - Niveau: C-niveau

h(x) = (2 - x)(x + 8) 

Jeg har fået det til 
2x + 16 - x2 - 8x 

Hvor jeg så har samlet x'erne til 
h(x) = -10x + 16 - x2 
el. 
h(x) = -6x + 16 - x

Er dette rigtigt? 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke rigtigt. 2x - 8x er ikke lig med -10x .


Svar #2
26. september 2013 af Jauz (Slettet)

-6x :) tak 


Skriv et svar til: Skjult andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.