Kemi

Kemi opg.2.4

27. september 2013 af counter14 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle, jeg mangler opg. 2.4 (er vedhæften i dokumentet) for at jeg bliver færdig med min opgave. håber en vil hjælpe :) 

Vedhæftet fil: kemispm4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af AngelOneOne

Håber dette svarer på spørgsmålet:

A = indeholder Sølvnitrat (AgNO3 + HCl --> AgCl + HNO3) = Sølvchlorid (uopløselig i vand) + salpetersyre

B = indeholder kobbersulfat (CuSO4 + NH3 --> CuNH3 + SO4)

C = indeholder så NaI ((glas A) AgNO3 + (Glas C) NaI --> AgI + NaNO3) = Sølviodid (uopløselig i vand) + Natriumnitrat

D = indeholder Natriumhydrogencarbonat (NaHCO3 + HCl --> NaCl --> H2CO3) = Natriumchlorid + kulsyre

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Kemi opg.2.4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.