Matematik

find normalvektor til linje

28. september 2013 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan vise mig hvordan man finder normalvektoren til sådan en linje her: y = 5?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2013 af mathon

Én blandt mange normalvektorer til
linjen
                       0x + 1y - 5 = 0     er
                                                           n = [0,1]


Svar #2
28. september 2013 af cecilied34 (Slettet)

Arh, tak :)


Skriv et svar til: find normalvektor til linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.