Matematik

Reducering af svær brøker

29. september 2013 af Louise456 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har lige fået en aflevering for med nogle svære reduceringstykker, og jeg kan kun finde ud af det, hvis de er meget enklere end disse. Jeg håber virkelig, at der er nogle af jer, der er bedre til det end mig!

Jeg har vedhæftet et billede af stykkerne, da jeg synes det er mere overskueligt, hvis det er opstillet rigtigt.

Jeg vil helst gerne have mellemregninger med, for ellers lærer jeg jo ikke noget af det.

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Matematik.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af mathon

se

Vedhæftet fil:reduktion-1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2013 af mette48 (Slettet)

  tæller:      benyt    n√am = am/n    og   an*am = an+m

   nævner :  benyt    an/am=an-m


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2013 af mathon

se

Vedhæftet fil:reduktion_2.docx

Svar #4
29. september 2013 af Louise456 (Slettet)

Tak for hjælpen! Nu kan jeg godt få det til at give mening oppe i mit hoved :-)


Skriv et svar til: Reducering af svær brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.