Matematik

Ligninger med håndkraft:

30. september 2013 af crypter97 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har fået en opgave med 3 ligninger, som jeg godt kunne bruge lidt hjælp til

det er de her:

(a)                 2*(3x-7) - (x-2(*4 = 3*(x-5)

(b)                 5*(x+1) -3*(-x+4) =2+(2*x-3)*7

(c)                  x:2 -4 = x+1:4 +3


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

a, b) gang parenteserne ud og isoler x

c) gang med brøkernes fællesnævner og isoler x.


Skriv et svar til: Ligninger med håndkraft:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.