Matematik

Bestem en ligning for linjen l

30. september 2013 af Steffen22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem en ligning for linjen l med parameterfremstillingen

l: (x y) = (2 3) + t (5 12), t∈R


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2013 af mathon

en normalvektor for l
er
                          n = [12,-5]
l's ligning
                          n • [x-2,y-3] = 0


Skriv et svar til: Bestem en ligning for linjen l

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.